Zgodba - Simeona

SI POZABIL SVOJE PODATKE?

USTVARI RAČUN

Simeono sem ustvaril zato, ker sem zaljubljen v naravo ter lepe in zdrave ženske lase. Vse izdelke formuliram sam, na podlagi znanj in izkušenj, ki sem jih prejel ob večletnem delu v laboratoriju in na tečajih o formuliranju kozmetike. Da so moji izdelki resnično naravni in kakovostni, potrjuje tudi mednarodni certifikat Ecogea »Natural«.

Razvoj formulacij

Vse izdelke razvijam sam. Najprej sta luč sveta ugledala šampon in balzam za suhe lase. Od začetka do konca formuliranja, ki je trajalo več kot dve leti, je nastalo več kot 70 različnih serij šampona in nekaj manj kot 90 različnih serij balzama. Vsaka serija je bila testirana na vsaj šestih prostovoljkah, ki so večinoma moje prijateljice in sodelavke. Z njihovimi povratnimi informacijami in s svojim znanjem izdelke nenehno izboljšujem. Na enak način se razvijajo in testirajo tudi novi in prihajajoči izdelki.

Narava dela počasi, a dobro in učinkovito

Dejstvo je, da pri naravi ne glede na produkt ni takojšnjih učinkov. Naravna zdravila in zelišča, pa tudi naravna kozmetika potrebujejo čas, da začnejo delovati in kazati pozitivne učinke. To nikakor ne pomeni, da ne učinkujejo, ravno nasprotno; delujejo na naraven in neagresiven način.
Če želimo čudež, moramo nanj počakati.

Spoštujem naravo!

Pri kreaciji Simeoninih izdelkov sem znanje črpal iz različnih virov: kot certificiran zeliščar iz zeliščarskih knjig, kot kemik pa iz znanstvenih študij posameznih sestavin. Želim, da so moji izdelki vrhunski, zato pri svojem delu uporabljam samo najboljše, kozmetično aktivne sestavine. Več o izdelkih in sestavinah si lahko prebereš tu.

Zavezanost k okolju

Po svojih najboljših močeh se s svojo dejavnostjo trudim čim manj obremenjevati okolje – tudi tako, da uporabljam neškodljive naravne sestavine. Da spoštujem naravo, potrjuje tudi certifikat Ecogea »Natural«. Pri svojem delu uporabljam ogromno recikliranih in popolnoma biorazgradljivih produktov. Po tej poti nameravam v prihodnosti stopati še bolj odločno in suvereno. V mojih blogih pa si preberi, kako lahko to storiš tudi ti.

VRH